onsdag den 4. maj 2011

Deltag i League of Extraordinary # H4ckers paa SXSW!

Overskrift til Austin, TX for Syd ved Southwest (SXSW) i denne uge? Godt - så er vi. Og vi har planer om, hvad jeg håber bliver en en begivenhed for aldre!

Festlighederne starter kl 01:00 den 13. marts med åbningen af ​​The League of Extraordinary Hackere efterfulgt af en meget speciel SuperHappyDevHouse på 7:00 på Speakeasy på 412 Kongressen Ave i Austin.


Business dagen, hacking om natten
Fra 01:00 til 06:00, vil vi være vært for en række 15-minutters hurtig-brand API briefinger fokuseret på Googles nyeste developer tilbud herunder: Android, Chrome, HTML5, Blogger, Google TV, Google Maps, App Engine, YouTube, Web Fonts , Cellbots, og Fusion Tables. Umiddelbart efter hver samtale, vil talerne blive bedriften domstol i kontortiden i Speakeasy's udendørs tagterrasse-lounge.

Samtidig vil vi være demoing Google-tv og YouTube Leanback erfaring i Leanback Lounge på anden sal. Og hvis du bare på udkig efter et sted at slappe af, møde andre Google-udviklere, eller snup gratis WiFi og saft til dine enheder, så har vi dig dækket i denne afdeling så godt.

Ja, dette er en af ​​vores drink cards.At 19:00, vil vi bifalder SuperHappyDevHouse fællesskab for en nat for hacking, lynnedslag samtaler, en LEGO ® MINDSTORMS ® sumobot konkurrence (!), Steampunkery, og Google-tv og Xbox 360 ® Kinect ™ narrestreger. Og hvis en soundtrack co-kurateret af Rdio var ikke nok til at gøre din booty flytte, så kom få løsnet op med Liga-inspireret eliksirer brygget sammen af ​​Googles egen mixologist, Daniel "Gin ikke Vodka" Nadasi!

Denne begivenhed tegner til at blive one-of-a-kind og en sjælden pusterum fra den rene fest arrangementer på SXSW. Selvfølgelig ville det ikke være muligt med en stor støbt af sponsorer, herunder Google, Windows Live, LEGO Koncernen, NPR, Sencha, Red Bull Creation, Twilio, og Rdio.

Komme på listen og invitere dine venner
Da vi er administrerende deltagere hver for sig, det vigtigste links, du behøver, er dem, der får dig i (og få dig gratis drinks!):
RSVP til The League of Extraordinary Hackere
RSVP til SHDH @ SXSW
Du kan også finde disse begivenheder andetsteds:
The League of Extraordinary Hackere er på Facebook, Plancast, og Lanyrd
SHDH @ SXSW er på Facebook, Plancast, og Lanyrd
Ikke deltage SXSW? Ingen bekymringer - følge med i # h4ckers hashtag den 13. marts.

Håber at se dig der!

PS Sørg for at følge @ googlesxsw for opdateringer i løbet af showet!

- Chris Messina, Developer Relations

Ingen kommentarer: