fredag den 29. juli 2011

Hvidloeg Scape og mandel Pesto

HVIDLØG SCAPE og mandel PESTOThanks Erin!
Gør omkring 1 cup10 hvidløg scapes, fint chopped1 / 3 til 1 / 2 kop fint revet parmesan (til smag og konsistens) 1 / 3 kop strimlet mandler (du kan toast dem let, hvis du gerne vil) Ca. 1 / 2 kop olivenolie oilSea saltPut de landskaber, 1 / 3 kop af ost, mandler og halvdelen af ​​olivenolie i skålen i en foodprocessor (eller brug en blender eller morter og pistil). Whir at hugge og blend alle ingredienser og tilsæt derefter resten af ​​olien, og hvis du vil have mere ost. Hvis du kan lide den konsistens, stop, og hvis du gerne vil have det lidt tyndere, tilføje nogle mere olie. Krydr med salt.If du ikke skal bruge pesto straks ved at trykke på et stykke plastic mod overfladen for at holde det fra oxiderende. Den pesto kan opbevares i køleskabet i et par dage eller pakket lufttæt og frosset i et par måneder, på hvilket tidspunkt tomater skal være på deres juciest.From www.doriegreenspan.com

Ingen kommentarer: