mandag den 23. maj 2011

Overraskende Silky svensker suppe!


Svensker er et meget under-vurderet grøntsager. Den har en lækker smag, er super-billig og en god kilde til C-vitamin og kalium. Jeg bruger det som en kold kur ved at skære en i 8 afsnit, som du ville en orange, der forlader 'bunden' intakt, så hæld så meget honning som vil passe ind i midten og lade natten - den næste dag bruge væske til en hals drink. Men jeg sidespring, det handler om suppe. Det tog et par går til at få denne ene ret. Første gang endte en smule sød, fordi jeg brunede bruger brun farin, og det var ikke kun sød, men også brun. Så jeg har ændret opskriften til at bruge honning i stedet og kun let karameliseret svenskerne og løg. Det er en rig suppe, fløjlsagtig og velsmagende, men jeg anbefaler lille tjener, hvis du bruger som et måltid forret. Jeg fik et par pæne økologisk dyrkede svenskere af en fyr haven producenten, så jeg spillede rundt, indtil jeg fik det rigtige.
Silky svensker Soup1 og 1 / 2 spsk olivenolie oil1 stort løg hakket finely2 sticks celerya par kviste frisk timian eller en knivspids dried30g smør (valgfrit) salt og pepper8 - 10 kardemomme podsabout 600g kålrabi, skrællet og hakket i små cubes1 spiseskefuld honey1 liter kylling eller vegetabilsk stock150ml creamolive olie og muskatnød til at tjene.
Varme suppe gryde og tilsæt olie og løg, sved dem ned i ca 5 minutter. Tilføj selleri, timian og frøene fra kardemomme bælg. (Jeg har lige knuse med en kniv til at åbne dem). Cook i yderligere 3 minutter, indtil løgene er gennemsigtige, tilsæt derefter svensker, salt og peber og honning. Rør og kog, dækket for ca 20 minutter. Dette vil trække væsken ud fra svenskeren og let karamellisere dem. Reducer varmen til medium. Hvis du tror, ​​de får brune tilføje et stænk af vand, men jeg fandt de blødgjort pænt og tog på en dejlig lys yellowy halm farve. Rør jævnligt for at sikre, at det ikke holder. Når de er bløde, hæld i bestanden og bringe tilbage til simre. Simre endnu 10 minutter, hvorefter puré indtil virkelig glat. På dette tidspunkt tilsæt smør (valgfrit), men det hjælper til at give en dejlig fløjlsagtig konsistens. Rør i cremen (valgfrit) og genopvarmning i et par sekunder og tjene. Jeg garneret med 1 / 2 tsk olivenolie og en rist af muskatnød. Prøv det! Jeg tror du vil kunne lide det! Du kan skubbe det gennem en sigte, hvis du ikke kan lide resterende kardemommefrø flyder i det, men jeg hellere lide crunching dem og få en lille kardemomme hit! Jeg gør en hel del suppe opskrifter på bloggen, over vores tasmansk vinteren, så er du velkommen til at bruge opskrifter tilpasning til passer sig selv. Flere opskrifter kan findes ved at klikke på etiketten \ "supper \" under denne post.

Ingen kommentarer: